Qui som


Casas Agència d’Assegurances som una agència d’assegurances que proporcionem la millor solució a la necessitat plantejada pels nostres clients. Qualsevol ajuda o consulta que se’ns sol·liciti, serà estudiada per l’equip de professionals que estan al seu servei i s’oferirà la millor assegurança que puguin cobrir les persones del seu entorn i els seus béns.

El cognom Casas té una gran i sòlida experiència en el món de les assegurances, ja que fa més de 75 anys que ens dediquem a servir al client, transmetent confiança i tranquil·litat.

Des del 1992, Enric Casas i Gassó és un agent exclusiu de VITALICIO Assegurances. Al 2010 VITALICIO Assegurances passa a ser GENERALI Assegurances, una de les empreses més importants dins el món de les assegurances, que pertany al Grupo Generali. Amb la confiança de GENERALI Assegurances, li oferim un ampli ventall d’assegurances, tant per a Particulars com per a Empreses.

Casas Agència d’Assegurances posa a la seva disposició el millor equip de professionals que estaran al seu servei per a qualsevol consulta, tramitació de sinistre, o assessorament en la contractació de qualsevol pòlissa.

El cognom Casas està lligat al món de les assegurances des de fa més de 75 anys i això indica que moltes persones i entitats han confiat en la capacitat de resolució de problemes i en el tracte personalitzat que ofereix Casas Agència d’Assegurances.

El nostre equip


Quan una persona vol contractar una pòlissa, ja sigui per protegir els seus béns com per gestionar els plans de pensions dels seus treballadors, valora en quin agent confiar i quina companyia li dóna suport. En el moment de triar l’agent, cal que un tracte personalitzat estigui aparellat amb una bona gestió en la resolució de problemes, i per això, és necessari no només tenir un grup de persones per les quals el client és prioritari, sinó estar avalats per una experiència sòlida en el món de les assegurances.

Casas Agència d’Assegurances recull tots dos aspectes: un bon equip de professionals i una història familiar en l’entorn de les assegurances, dos gran pilars que són garantia per gaudir del seu benestar i del seu futur tranquil·lament. Valori vostè mateix qui és Casas Agència d’Assegurances .

ÀREA COMERCIAL

enric-casas

Enric Casas i Gassó
ecasas@assegurancescasas.com
Tel: 610 580 884

Berta-Casas-i-Cortadellas

Berta Casas i Cortadellas
bertacasas@assegurancescasas.com
Tel: 667 501 797

ÀREA DE SINISTRES

mar

Mar Domingo Martínez
mardomingo@assegurancescasas.com
sinistres@assegurancescasas.com
Tel: 650 760 327

ÀREA D’ADMINISTRACIÓ

monica

Mònica Giol i Herraiz
monicagiol@assegurancescasas.com
Tel: 676 127 613