Particulars

header-particulars-ok

Automòbils

Amb GENERALI Assegurances, només pagarà per allò que necessita, perquè podrà fer-se l’assegurança a la seva mida, gaudint de les cobertures que més li interessen. Consulti els descomptes de no sinistralitat i els serveis que li ofereixen les assegurances de Vitalicio Assegurances.

Veure pdf

Assistència en viatge

GENERALI Assegurances li ofereix una assegurança multirrisc que el permetrà estar cobert davant qualsevol imprevist quan viatgi per oci, estudis o feina, per un termini i un àmbit geogràfic establerts.

Assistència familiar i Decessos

GENERALI Assegurances li presenta l’assegurança d’Assistència Familiar amb diferents modalitats, adaptades a les seves necessitats i al millor preu, perquè pugui estar tranquil, confiant que tot està previst.

Veure pdf

Comerç

GENERALI Assegurances li ofereix una assegurança que li permetrà cobrir qualsevol risc en el seu establiment, perquè té àmplies i diferents cobertures que podrà escollir segons les seves necessitats i que protegiran el seu comerç de qualsevol problema.

Veure pdf

Embarcacions

En aquesta assegurança multirrisc, vostè triarà aquelles cobertures que més li convinguin, perquè ofereix flexibilitat amb diferents garanties, com pèrdua, abandonament, robatori, responsabilitat civil, avaries i accidents.

Veure pdf

Enfermetat i Subsidi

Aquesta assegurança de GENERALI Assegurances cobreix les pèrdues d’ingressos o l’increment de despeses degudes a una incapacitat temporal o a l’ingrés hospitalari causats per una enfermetat o accident.

Veure pdf

Estalvi i inversió

Per tal de treure el màxim profit als seus estalvis, GENERALIAssegurances li presenta diferents productes d’inversió, amb els quals podrà obtenir una bona rendibilitat dels seus estalvis.

Veure pdf

Llar i Edificis

La seva llar estarà protegida amb les nostres assegurances gràcies a les diferents modalitats de cobertures, que l’ajudaran a estar tranquil davant de qualsevol imprevist, tant dins com fora de la llar. A més, també GENERALI Assegurances ofereix assegurances que cobreixen els riscos de les comunitats de propietaris i de veïns.

Veure pdf

Pensions i Jubilació

Amb els productes de GENERALI Assegurances, podrà trobar aquella assegurança que més s’adapti a les seves necessitats. AmbGENERALI Jubilación podrà descobrir les avantatges fiscals que li proporcionen els nostres plans de pensions, una de les millors ofertes del mercat en productes d’estalvi enfocades a la jubilació.

Veure pdf

Rendes

Si té un capital i vol invertir però gaudir-ne al mateix temps, no dubti en consultar els productes de rendes que li ofereix GENERALIAssegurances. Podrà escollir entre rebre la rendibilitat a través d’uns ingressos temporals o vitalicis, tot a partir d’una prima única.

Renta temporal

Renta vitalicia

Responsabilitat Civil i Assistència Jurídica

En qualsevol moment, degut a l’activitat diària, vostè pot trobar-se immers en una situació que malauradament ha provocat danys a tercers. Per això, GENERALI Assegurances li ofereix productes destinats a protegir-se d’una situació que pot tenir greus conseqüències en un futur. També ofereix la possibilitat de disposar d’assessorament i servei jurídic.

 Assistència jurídica

Salut

Com la salut és el primer, amb GENERALI Assegurances podrà trobar aquella assegurança més adient per a oferir la millor protecció mèdica a la gent del seu entorn. Podrà escollir entre diferents modalitats i garanties, segons les necessitats, i a més, també podrà trobar aquella assegurança que l’ajudarà a compensar les pèrdues d’ingressos a causa d’un accident o d’un ingrés hospitalari

Vida i accidents

GENERALI Assegurances li ofereix diferents possibilitats per gaudir del seu benestar i del seu futur, i només cal que triï aquella assegurança que s’ajusti més a la seves necessitats, ja sigui una assegurança d’accident o una d’amortització d’un préstec.

Veure pdf