La nostra història

La nostra història

historia1

Cap a l’any 1965 Enric Casas i Gassó comença a treballar amb el seu pare Alfons Casas i Freixas, qui acabada la guerra va començar a treballar en assegurances com a corredor. Enric Casas treballava amb ell, i ja no ho deixaria de fer mai. Quan va poder, que no fou fins l’any 1970, es va treure el títol de corredor d’assegurances i després de la mort del seu pare, seguiria ell en solitari i agafaria les regnes del negoci.

A l’any 1983 es fa un primer contacte amb VITALICIO SEGUROS, i el 1992 se signa un contracte com AGENT EXCLUSIU DE VITALICIO. Al 2010 VITALICIO SEGUROS passa a ser GENERALI SEGUROS, amb qui actualment continua la seva labor com agent exclusiu d’assegurances.


Qualsevol persona que el veiés i el conegués, deuria pensar que havia trobat una manera de guanyar-se la vida just en el precís moment en què l’economia començava a créixer, però la seva història personal feia que la seva actitud vers la resta de les persones fos més amabilitat i comprensió que cap altra cosa.

Ell començà un negoci en plena postguerra i jo, el seu fill, Enric Casas i Gassó, al seu costat, vaig començar a iniciar-me en el món de les assegurances. Per això, dir que l’Alfons Casas fou un dels pioners del que actualment és la professió d’agent d’assegurances, és constatar un fet.


historia4

historia2

Jo vaig agafar el testimoni del meu pare i per això, ja fa més de 75 anys, que els Casas ens dediquem a servir i a ajudar a les famílies per tal que visquin més tranquil·les en les seves llars acompanyats dels seus.

Actualment, el camí que començà a recórrer el meu pare en el món de les assegurances amb tant d’esforç i sense cap seguretat de futur, s’ha convertit en una agència sòlida on els nostres clients confien la seva tranquil·litat a un gran equip de professionals per tal que els hi oferim un servei proper i segur.

La nostra agència continuarà en un futur atenent als nostres clients, ja que una nova generació de Casas ja s’està desenvolupant en aquest món.


I així anem fent camí.